Mekik Transfere Başladı

Şampiyon Kızılcabölükspor, transfer çalışmalarına başladı. İç transferde takımın iskeletini korumayı amaçlayan sarı kırmızılı yönetim futbolcuları tek tek çağırıyor.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta şampiyon olarak ilimizin gururu olan Kızılcabölükspor, iç transferde 6 futbolcu ile anlaşma sağladı.

Genel kaptan Halil Tun ve Kulüp Müdürü Ali Kemal futbolcuları tek tek çağırarak görüşme yaparken, dün gece operasyonu ile takımın iskeleti korundu. Gecen sezon gösterdikleri performans ile şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ali Hürlü, Nazmi, Çağrı, Samet ve Ergin ile yeniden anlaşan sarı kırmızılılar bu futbolculara 2’şer yıllık sözleşme imzalattılar. Ayrıca son maçta gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken kaleci Aytaç ile de tekrardan anlaşma sağlandı.

AYTAÇ VE RIZA YOLCU

3. Ligde yaş sınırına takılan futbolculardan Orhan, Alper, Cem ve Ahmet ile de yollar ayrıldı. Ayrıca bonservis problemi olan Berkay ile de gelecek sezon yolların ayrılacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Okul takımı maçlarında bulunan kaleci Goksal ile ilerleyen günlerde görüşmelerin yapılacağı öğrenilirken, Sağ kanat oyuncusu Aytaç ve sol kanat oyuncusu Rıza ile de yolların ayrıldığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

”İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKMAYACAĞIZ”

İç transfere çok önem verdiklerini dile getiren Kulüp Müdürü Ali Kemal,’İşimizi şanssa bırakmak istemiyoruz’ dedi. Yavuzyiğitoğlu,”iç transferde anlaştığımız futbolcuları tanıyoruz. Futbolcu yapılarını ve karakterlerini iyi biliyoruz. Takımın iskeletini korumak ve yerinde transferler yapmak istediğimiz için çalışmalara erken başladık. Anlaşan arkadaşlarımıza ve kulübümüze hayırlı olsun. Yaş sınırına takılan arkadaşlarımız ve yollarımızı ayırdığımız arkadaşlara da gelecek futbol yaşantılarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

Kaynak: www.denizlifutbol.com