Kızılcabölükspor Kızılcabölük’te Kampa Girdi

 

Spor-toto 3. Ligdeki temsilcimiz Kızılcabölükspor, Kızılcabölük’te kampa girdi.

Kızılcabölüksporlu futbolcular , Kızılcabölük’te taraftar grubu “MEKİK GENÇLİK” tarafından yoğun bir tezahüratla karşılandı. Teknik ekibi ve futbolculara Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu, Yönetim kurulu üyesi Nail Karaisli ve taraftar gurubu “MEKİK GENÇLİK” adına Hasan Çağırıcı çiçek verdi.

Teknik Direktör Hasan Şermet, kaleci antrenörü Ali Müslüm Oğraş, yardımcı antrenörler Seyfettin Kurtulmuş ve Serkan Görgeç gözetiminde çalışacak olan Kızılcabölüksporlu futbolcular akşam antrenmanını Tavas Şehir Stadında yaptı.

Teknik direktör Hasan Şermet: “Ay sonuna kadar Kızılcabölük’te devam edecek olan kamp süresince sabah antrenmanlarını Karahisar Stadında, akşam antrenmanlarını Tavas stadında yapacağız. Sabah antrenmanı saat:8.00’de akşam antrenmanları da saat 18.00’de başlayacak.
Bizi büyük bir coşkuyla karşılayan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bizi Kızılcabölük’te konuk eden belediye başkanımız Abdülkadir Uslu’ya ve yönetim kurulu üyelerine de özellikle teşekkür ederim.”dedi.

Belediye başkanı Abdülkadir Uslu; “ Geçen yıl olduğu gibi bu yılda da takımızı Kızılcabölük’te ağırlamaktan memnunuz. İnşallah verimli bir kamp süreci geçirerek sezona güçlü başlarız.”dedi.

Başkan Uslu; Kızılcabölük’ün Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı 950 rakımlı bir kasaba olduğunu ve Denizli’ye göre 8-9 derece daha serin ikliminin olduğunu ve doğal klima güzergâhında bulunması münasebetiyle göğüs ve astım hastalarının, yaşlıların tercih ettiği bir yerleşim yeri olduğunu belirterek; “Kızılcabölük, Denizli ’nin akciğeridir.”dedi.

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (1)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (2)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (3)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (4)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (5)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (6)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (7)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (8)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (9)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (10)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (11)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (12)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (13)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (14)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (15)

KIZILCABÖLÜKSPOR KAMPA GİRDİ (16)