Başkandan Kızılcabölüksporlu Futbolculara Kaşık Helva !

Denizli’nin spor toto 3.lig ekibi Kızılcabölükspor’un Kızılcabölük’teki kampı devam ediyor.

Kızılcabölüklülerin yoğun ilgisi altında kamp yapan Kızılcabölükspor günü sabah ve akşam antremanları ile geçiriyor.

Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran ve sportif direktör Hakan Dolutaş, Kızılcabölük belediye meclis üyeleri Muharrem Doğu, Muammer Gürel ve Cahit Kocayiğit’in de katıldığı akşam yemeğinde futbolculara Kızılcabölük Kaşık helvası ikram etti.

Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılcabölük’te kamp yaptıklarını belirterek; “Verimli bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Kızılcabölük’ün Denizli’ye yakın olması bir avantaj, özellikle genç futbolcuları deneme fırsatı da buluyoruz.  Kamp çalışmamız ay sonuna kadar devam edecek. Bu Pazar Nazilli spor ile bir hazırlık maçı yapacağız.”dedi.

Kızılcabölükspor onursal başkanı ve Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu; “Takımımızı Kızılcabölük’te ağırlamaktan memnunuz. Antrenmanları da izliyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. Kızılcabölük’e ilk defa gelen futbolcularımız var, Kızılcabölük’ü de yakından tanıma fırsatı buldular. Vatandaşımızla kaynaştı. Ekibimize yöresel damak tadlarımızdan da  ikram ediyoruz. Bugün, “Kızılcabölük Kaşık Helvası” ikram ettik. Onlar bizim gözbebeğimiz. Bu takım her şeyi hak ediyor.”dedi.

 

kızılcabölükspor a kaşık helva (1) kızılcabölükspor a kaşık helva (7) kızılcabölükspor a kaşık helva (6) kızılcabölükspor a kaşık helva (5) kızılcabölükspor a kaşık helva (4) kızılcabölükspor a kaşık helva (2) kızılcabölükspor a kaşık helva (3)