Denizlispor:4 – Kızılcabölükspor:1

Kızılcabölükspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Hasan Şermet yönetiminde devam eden çalışmaların ardından geçtiğimiz Pazartesi günü PTT 1.Lig takımlarından Denizlispor ile karşılaşan Kızılcabölüksporumuz maçtan 4-1 mağlup ayrıldı.

Maça Denizlispor etkili başlayan taraf oldu. Maçın başında Denizlisporlu Barış Örücü’nün uzaktan attığı iki şık golle öne geçen Denizlispor, maçın ilerleyen dakikalarında oyunu rölantiye aldı. Kızılcabölüksporumuz ileride etkili pozisyonlar yakalasa da son vuruşlarda etkisiz kaldı. İlk yarının sonlarında Barış kendisinin ve takımının 3. golünü kaydetti. İlk yarı 3-0 Denizlispor’un üstünlüğü ile geçti.

İkinci yarıda iki takımda dengeli oynadı. Kızılcabölükspor oyunun belirli noktalarında ileride çoğalırken, Denizlispor oyunun kontrolünü elinde tutan taraf oldu. Kızılcabölüksporumuz, Samet Kartop ile golü buldu. Denizlispor’da Serdar Dursun ile karşılık verdi. Maçta başka gol olmayınca Kızılcabölüksporumuz sahadan 4-1 mağlup  ayrıldı.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet ise “Bizim açımızdan güzel bir maç oldu. Eksiklerimizi gördük. İstediğimizi de aldık. Her maç biraz daha iyi oluyoruz. Diğer maçlara göre takımı bu gün daha çok beğendim. Eksiklerimiz
muhakkak var. Çok genç bir takımız yeni bir takımız ama inşallah iyi olacak diye düşünüyorum”dedi.

 

dsks