Kızılcabölüksporumuz:1 – Ümraniyespor:2

3. Lig’in çiçeği burnunda takımlarından temsilcimiz Kızılcabölükspor sezonun ilk maçında Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda konuk ettiği Ümraniyespor’a 2-1 mağlup oldu. Mekik iyi oyununa karşılık puan alamazken, konuk Ümraniyespor deneyim farkını ortaya koydu.

Karşılaşmaya Asil, Ali Hürlü, Hasan, Samet, Çağlayan, Nazmi, Muhammet, İrfan, Ahmet, Ergin ve Uğur ilk onbiri ile çıkan Mekik’te yeni transfer Muhammet 15. dakikada sakatlanarak yerini Sinan’a bıraktı.

Karşılaşmanın 18. dakikasında Kızılcabölükspor defansı ile kaleci Asil’in anlaşmazlığı sonucu kaleye doğru hızla giden topu Samet Kartop son anda kale çizgisinden çıkardı.

30. dakikada ise Ümraniyespor forveti Özer Kızılcabölük yarı sahasında topla buluştu ve hızla kaleye doğru yöneldi. Ceza sahası içinde sağ çaprazdan topa vuran Özer takımını 1-0 öne geçiren golü atmış oldu.

Bu golden 9 dakika sonra Çağlayan’ın büyük hatasıyla ceza yayı içerisinde topu kapan Bahadır düzgün bir şutla farkı ikiye çıkardı: 0-2.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha derli toplu oynayan temsilcimiz, 69. dakikada ceza sahası içindeki karambolde Samet’in düzgün vuruşuyla farkı bire indirdi: 1-2.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Kızılcabölükspor sahadan 2-1’lik mağlubiyetle boynu bükük ayrıldı. Kızılcabölükspor özellikle ikinci yarıda oynadığı oyunla taraftarına büyük ümit verdi.

Maçtan notlar:

– Kızılcabölük Taraftarları ve Denizlili sporseverlerin maça ilgisi büyüktü.

– Maçta Kızılcabölükspor Taraftar Grubu Mekik Gençlik “En Kötü Günde Bile Sana Daha da Bağlanacağımızdan Şüphen Olmasın!” yazılı afişiyle Kızılcabölükspor’a başarılar diledi.

– Maçın son yarım saatinde Ümraniyesporlu oyuncuların sebepsiz kendilerini yere atarak sürekli oyunu soğutma çabalarının hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından görmezden gelinmesi ve sürekli oyunun durması ve Kızılcabölükspor lehine vermediği iki penaltı, Kızılcabölükspor taraftarlarını çileden çıkardı.

Maçtan kareler için tıklayınız: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.358655264265669.1073741874.203294649801732&type=1&l=ff2060dd5c

Kızılcabölüksporumuz:1 – Ümraniyespor:2 için bir yorum