Mekik Evinde Kayıplarda

13112013_mekik_sm

Kızılcabölükspor, Tavas’ta ağırladığı Trabzon Akçaabat’a 2-0 boyun eğdi.

Denizli’nin 3. Lig’deki başarılı temsilcisi Kızılcabölüksporumuz evindeki maçlarda puanlar saçmayı sürdürüyor. Sarı kırmızılılar 13.11.2013 Çarşamba günkü maçta Trabzon temsilcisi Akçaabat’a 2-0 yenildi.

Yaklaşık 1500 taraftarın izlediği karşılaşmaya hızlı başlayan Mekik, ilk beş dakikada rakibe kurduğu baskıdan sonuç alamadı. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Trabzon Akçaabat ilk pozisyonunda golü de bulmayı başardı.

Maçın 7. Dakikasında sol kanattan gelişen Akçaabat atağında Zekeriya sağ kanatta kendini gösteren Uğur’a derin bir top attı. Topu düzelten Uğur düzgün bir vuruşla kaleci Asil Kaan’ı avladı ve takımını öne geçirdi 0-1.

Karşılaşmanın 40. dakikasında Kızılcabölükspor’da geriye doğru verilen pası Sinan ıskalayınca Akçaabat’ın etkili futbolcusu Uğur kaleci ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla topu kaleci Asil Kaan’ın solundan filelerle buluşturan Uğur farkı ikiye çıkardı 0-2.

İlk yarının bu skorla sona ermesinin ardından ikinci yarıya hızla başlayan Mekikte Teknik Direktör Hasan Şermet’in oyuna müdahaleleri pozisyonları getirmesine rağmen golü getiremedi. Özellikle Akçabat’ta Volkan mutlak iki golü çıkarırken kalecisi Ali Karadeniz’i de rahatlattı. Maçta başka gol olmayın maç misafir takımın üstünlüğü ile sona erdi.
KIZILCABÖLÜKSPOR 0 – TRABZON AKÇAABAT 2

STAT: Tavas İlçe Stadı

HAKEMLER : Hasan Hüseyin Yıldırım***, İhsan Topsakal**, *Hüseyin Kocadağlı***

KIZILCABÖLÜKSPOR : Asil**, Hasan Tosun**, Samet Kartop** (61. Dakika Ali Hürlü*), Sinan Kılıçaslan* (Bahdiyar*), Çağlayan İrece**, Muhammet Arı**, Yasir Vardar**, İrfan Şişova** (34. Dakika Ahmet*), Hüseyin*, Ergin**, Mustafa Tahran**

TRABZON AKÇAABAT : Ali**, Yusuf** (46. Bilal**), Volkan***, Zekeriya**(90. Dakika Hasan), Sadık**, Mansur**, Hayrullah Çelik**, Kaan Bartu**, Uğur Karakoç****(62. Dakika Hasan**), Yasin***, Okan**

GOLLER : Dk. 17. Dk. 40. Uğur Karakoç (TRABZON AKÇAABAT)

SARI KART: Çağlayan, Samet (Kızılcabölükspor) Volkan, Hayrullah (Trabzon Akçaabat)