Basın Sözcümüz Osman Gönlüm’den Açıklama

Kızılcabölükspor dur durak bilmiyor, transferler arka arkasına geliyor.

Basın sözcüsü Osman Gönlüm yaptığı açıklamada,

‘Başkanımız Osman Duran ve futbol şube sorumlumuz Halil Tun dur durak bilmeden gece gündüz çalışarak hem genç yetenekleri, hemde tecrübeli oyuncuları takımımıza kazandırmaya çalışıyorlar. Edirnespor’dan aldığımız büyük usta Orhan Küçükertuğrul’la başlayan tranferlerimiz Semih Ceylan ve Uğur Kapısız’la devam etti. Edirnespor’dan Sabri Tayfun Gümüşoğlu ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan ibrahim Kongur’la  devam ediyor. Kaliteli bir takım kurmak için elimizden geleni yapıyoruz.’

24 Haziran’da çekilen Grup kuralarınıda değerlendiren Osman Gönlüm,

‘Kuralarımız çekildi, yine 1. Grupdayız. Şu takım güçlü, bu takım zayıf diyemeyiz. Her takım kendine göre en iyi şekilde sezona hazırlanmaya çalışıyor. Herkesin hedefi 2. Lig. İnsallah fair play çerçevesinde güzel bir sezon olur. Önümüzdeki sezon daha profesyonel, daha başarılı bir Kızılcabölükspor göreceğiz. Artık unutmayalım ki bu takım sadece Kızılcabölük’ün değil tüm Denizli’ nindir.
Denizli futboluna ve takımlarımıza maddi, manevi sahip çıkalım! Ve şu unutulmasın ki Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler kişileri tartışır ! Biz yönetim olarak sadece fikirleri tartışmaya devam edeceğiz!!!