Şükrü Akar : Kazandığımız İçin Mutluyuz

Kızılcabölükspor (U-17) Takımı Antrenörümüz Şükrü Akar, 6-1 kazanılan Akkonakspor (U-17) maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Gruptaki en iddialı takımlardan biri olan Akkonakspor ile karşılaştıklarını belirten Şükrü Akar sözlerine şöyle devam etti, ‘Maçın başında yediğimiz golle adeta maça yenik başladık. Ama futbolun doğasında olan hatalardan kaynaklanan gollere takılı kalmayıp maçın son düdüğüne kadar mücadeleyi bırakmamayı ve pes etmemeyi takım olarak felsefe edindiğimiz için erken toparlandık. Kısa süre sonra beraberlik golünü ve ardından bizi öne geçiren ikinci golü bulduk. İkinci devreye rakibin daha hırslı çıkacağını biliyorduk. Rakibimiz bir penaltı kazandı ama kalecimiz Muharrem’in penaltıyı  kurtarması maçın kırılma anı oldu ve akabinde bulduğumuz gollerle maçı koparmasını bildik.’ dedi.

Bugün skordan çok mücadele etme arzusu ve birlik beraberlik duygusunun üst seviyede olmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Akar, ‘Grubumuzdaki bir çok takım iddialı olduğu için her maçın önemi çok büyük. Biz çalışmalarımıza devam ederek önümüzdeki maçlara odaklanmak zorundayız. Bu anlamlı ve güzel galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca bugünkü maçta bizi desteklemeye gelip oyuncularıma ve bana büyük destek gösteren, taraftarlarla maç oynama keyfini yaşatan herkese çok teşekkür ederim.’ dedi.

 

akar s