Hasan Şermet: Kazanmaktan Başka Alternatifimiz Yok

Kızılcabölükspor’umuzda Pazar günü Tavas İlçe Stadı’nda oynanacak Tutap Şekerspor maçıyla ilgili Teknik Direktör’ümüz Hasan Şermet açıklamalarda bulundu.

Hafta sonu oynayacakları Tutap Şekerspor maçında kazanmaktan başka alternatifleri olmadığını söyleyen Şermet,’Çok önemli bir maça çıkacağız.Takım olarak bu maça kilitlenmiş durumdayız.Moral olarak iyi durumdayız.Tutap Şekerspor sıralamada altımızda olan bir takım.Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok.Artık alt sıralardan kurtulup üst sıralarda tutunmak istiyoruz.Bunu başarmak için bu hafta kazanmamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Bozüyükspor’dan 3 puan geleceği için bu maçı kazandığımız takdirde rahat bir nefes alacağız.Hedefimiz 3 puan’ dedi.

Taraftarlarada seslenen Teknik Direktör Hasan Şermet, ‘Tavas Stadı’nda seyircimizin bu sezon maçlara ilgisinin azaldığını görüyoruz.Seyirciye çok ihtiyacımız var.Taraftarlarımızdan, Tavas Stadı’nı bu hafta doldurarak 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini istiyorum.Nasıl ki Bal Ligi’ndeyken Tavas Stadı doluyordu ve bizi sonuna kadar destekliyorlardı bu sezonda aynısı olabilir.Çünkü bu sezonki takımın Bal Ligi’ndeki takımdan daha fazla desteğe ihtiyacı var.’ şeklinde konuştu.

has