İncilipınarspor (U-17) : 0 – Kızılcabölükspor (U -17) : 5

Kızılcabölükspor (U-17) takımımız, sezonun ikinci yarısının ilk maçında Doğan Demirci Stadı’nda karşılaştığı en yakın takipçisi İncilipınarspor (U-17)’u,10 kişiyle 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Gollerimiz Mehmet Çağlın,Ali Üküm (3) ve Talip Selçik’ten geldi.

Kızılcabölükspor (U-17) takımımız maça Muharrem Eyiabalı,Görkem Beylen,Tayfun Danışık,Sadettin Subaş,Yasin Çölgeçen, Feyzullah Akyol,Mehmet Çağlın,Talip Selçik,Serhat Zararsızsoy,Ali Üküm ve Mustafa Bardakçı onbiriyle çıktı.

15 puanla zirveyi paylaşan her iki takımın mücadelesinde İncilipınarspor (U-17) maça hızlı başladı.İlk 15 dakika üstün oynayan rakibimizin iki topu direkten döndü. 15.dakikada sonra oyunun kontrolünü ele geçiren Mekikler Mehmet Çağlın’ın golüyle öne geçti ve devre Kızılcabölükspor’umuzun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda oyunu İncilipınarspor (U-17) rakip sahasına yıkan Mekikler, Ali Üküm (3),Talip Selçik,’in ayağından bulduğu gollerle rakibini kendi sahasında bozguna uğrattı ve sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı.Yasin Çölgeçen ikinci yarıda direkt kırmızı kart görerek Kızılcabölükspor’umuzu 10 kişi bıraktı.

5-0’lık müthiş galibiyetin ardından puanını 18’e çıkaran Kızılcabölükspor (U-17) takımımız, en yakın takipçisi İncilipınarspor (U-17)’la puan farkını 3’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. A Grubunda 7 karşılaşmada 31 gole imza atan gençler kalesinde sadece 4 gol görerek lige koydukları ambargoyu devam ettirdiler.

kaptan