Kızılcabölükspor (U-17) : 7 – Paü Gençlikspor (U-17) : 0

Kızılcabölükspor (U-17) Takımımız, A Grubunda bu sezon tek yenilgisi aldığı Pamukkale Üniversitesi Gençlikspor (U-17) takımını adeta bozguna uğrattı ve sahadan 7-0 galip ayrıldı. Kızılcabölük Stadı’nda oynanan karşılaşmada gollerimiz Serhat Zararsızsoy (5), Sadettin Subaş ve Ali Üküm’ den geldi.

Kızılcabölükspor (U-17) takımımız maça Muharrem Eyiabalı, Görkem Beylen,Tayfun Danışık, Sadettin Subaş, Göktuğ Yılmaz, Feyzullah Akyol, Mehmet Çağlın, Talip Selçik, Serhat Zararsızsoy, Ali Üküm ve Mustafa Bardakçı 11’iyle çıktı.

İlk yarıda oyunu rakip kaleye yıkan Şükrü Akar’ın talebeleri  Sadettin ve Serhat (2)’ ın golleriyle devreyi 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da oyunun tek hakimi olan Mekikler, Serhat (3) ve Ali Üküm’ün golleriyle farkı 7′ ye çıkardı ve rakibini bozguna uğrattı.

Oynadığı 8 karşılaşmada 7. galibiyetini alan Genç Mekikler puanını 21’e yükseltti ve A Grubundaki liderliğini sürdürdü. 8 maçta rakip kalelere 38 gol gönderen Kızılcabölükspor (U-17) Takımımız kalesinde sadece 4 gol gördü.

17 yn