Osman Duran : Tüm Denizli’yi Desteğe Davet Ediyoruz

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanımız Osman Duran, Pazar günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak Tuzlaspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tüm Taraftarları ve Denizli halkını, Play-off yolunda çok kritik bir viraj olan Tuzlaspor maçına beklediklerini söyleyen Başkan Osman Duran, ‘ Takımımız ligin ikinci yarısı itibariyle nağmağlup yoluna devam ediyor. Camia olarak Play-off’a kilitlenmiş durumdayız. Denizli’ ye bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. Kısıtlı imkanlarla geldiğimiz bu nokta büyük bir başarı. Hiç bir başarı kolay kazanılmıyor.’ dedi.

Pazar günü çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Başkan Duran, ‘ Bu hafta Lig lideri Tuzlaspor’u Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ağırlayacağız. Hedefimiz bu maçtan 3 puanla ayrılarak Play-off iddamızı sürdürmek. Ben takıma güveniyorum. Tüm taraftarlarımızı ve Denizli Halkını Play-off yolunda Kızılcabölükspor’a destek vermeye davet ediyorum. Kızılcabölükspor Denizli’nin takımıdır ve takımımıza sahip çıkalım. Pazar günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’nı dolduralım ve Takımımızı son dakikaya kadar destekleyelim.’ diye konuştu.

başkan yeni resim