Hasan Şermet : Hedefimiz Galibiyet

Kızılcabölükspor Teknik Direktörümüz Hasan Şermet, Cumartesi günü oynanacak Düzcespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunudu.

Düzcespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını ifade eden Hasan Şermet, ‘ Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Arka arkaya oynadığımız maçlar dolayısıyla takımımızın üzerinde bir yorgunluk sözkonusu. Bu yorgunluğu atmak kolay değil. Ama yarından itibaren rutinimize döneceğimizi düşünüyorum. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’ dedi.

Düzcespor’un iyi oyunculardan kurulu, kaliteli bir kadrosu olduğuna dikkat çeken Şermet, ‘ 3 maçta 4 puanı olan bir takım. Ama hedefleri yüksek olan bir takım. Kaliteli bir kadroları var. Bizde ona göre önlemlerimi alacağız. Zor bir maç olacak. Hedefimiz tabi ki galibiyet. Özellikle iç sahadaki maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz.’ diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Teknik Direktör Hasan Şermet, ‘ Bizim en büyük destekçimiz seyircilerimiz. Takımımız için seyirci desteği çok önemli. Ama bu sezon tribünlerden yeterli desteği göremiyoruz. Kemikleşmiş bir seyirci topluluğumuz var onlar bizi her maçta yanlız bırakmıyorlar. Onlara teşekkür ediyorum. Ama biz tüm Denizli halkından destek bekliyoruz. Denizli’nin 3 profesyonel takımından biri de Kızılcabölükspor. Biz Denizli’yi temsil ediyoruz. Bu takım Denizli’nin takımıdır. Maalesef şehrimizde futbola karşı bir ilgisizlik var. Bunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Birçok deplasmana gidiyoruz ve orada dolu tribünlere karşı oynuyoruz. İnşallah bundan sonra başta Denizlispor olmak üzere Kızılcabölükspor’a ve Denizli BBSK’a yeterli destek gösterilir.’ dedi.

şermet