Osman Zolan’dan Kulübümüze Yol Yardımı Yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan amatör spor kulüplerine yardım elini uzattı. Amatör kulüplerin en önemli giderlerinden biri olan ulaşım konusunu toptan çözmek isteyen Zolan kentteki 73 spor kulübüne toplam 245 bin liralık nakdi yardımda bulundu.
Yardım töreni Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve amatör kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.
Denizli’de sporu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,’ Amatör kulüplerimizin her zaman arkasındayız. Siz yeter ki spor yapmak isteyin, spor yaptırın.’ dedi.

Son dönemlerde artan şehit haberlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Zolan kulüp yöneticilerine, ‘ Sporcularınız sadece sporla ilgilenmesin. Memleketine, milletine, vatanına bağlı birer bireyler olarak yetiştirin.’ dedi
Daha sonra ise çek dağıtım törenine geçildi. Zolan amatör kulüp temsilcilerine tek tek ulaşım yardımı çeklerini dağıttı. Kulüplerin katılım gösterdikleri branş sayısına bağlı olarak artan yardımların bundan sonra da süreceğine işaret eden Zolan, amatör kulüp temsilcileri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kulüp Başkanımız Osman Duran’da kulübümüze yardımlarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

15092015-yardim-sm

yol1

yol2

yol3