Kızılcabölükspor : 0 – Düzyurtspor : 1

Spor Toto 3.Lig 1.Grup 10.Hafta müsabakasında Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u konuk eden Kızılcabölükspor’umuz, 20.dakika da Murat’ın kafa vuruşundan yediği golle 1-0 mağlubiyetle tamamladı ve bu sezon kendi sahasında ilk kez mağlup oldu.

DSC_0909

Mekik maça Mehmet Doğan, Sedat Yahşi, Melih Şencan, Fatih Yiğen, Özkan Taştemur, Cihat Kahraman, Burak Gökbel, Ethem Özden, Kıvanç Salihoğlu, Mustafa Altun ve Hakan Akman 11’i ile çıktı. Burak Gökbel’in yerine Süleyman Olgun, Cihat Kahraman’ın Onur Deniz Kurt oyuna dahil oldu.

DSC_0872

Mekik maça hızlı başlarken ilk dakikalarda baskılı bir futbol ortaya koydu. Rakip kalede bir çok fırsat yakalayan takımımız 20.dakikada yediği talihsiz golle geriye düştü. Yaklaşık 10 dakika yediği golün etkisiyle demorolize olan ve rakip kaleye gidemeyen Mekik, toparlansada golü bulamadı ve devre 1-0 rakip takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

DSC_0954

İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan takımımız üst üste akınlar geliştirdi. Birçok pozisyon şansı yakalayan Mekik, rakip defans oyuncularını geçemedi. Rakip takım oyuncuların 1-0 öne geçmenin etkisiyle oyunu soğutma çabaları ve sürekli sakatlık bahanesi yaparak yerden kalkmamaları tribünlerin tepkisini çekti. Özellikle kaleci Mustafa Hoşoğlu’nun yaptıkları tribünleri çileden çıkardı.Son dakikalarda iyice baskılı bir futbol ortaya koyan Kızılcabölükspor’umuz aradığı golü bulamayınca maç Düzyurtspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

DSC_0958

Spor Toto 3.Lig 1.Grup 10.Hafta sonunda 13 puanda kalan Mekik, 7. sıraya geriledi.

Maç sonunda başta Düzyurtspor’lu kaleci Mustafa Hoşoğlu ve Erdinç Kedikli olmak üzere tüm rakip takım oyuncularına büyük tepki vardı.

DSC_0972

Maçtan Dakikalar;

Dk 2′ Mustafa Altun’un hatalı geri pasında topla buluşan Gökhan Erdöl’ün kaleci Mehmet’le karşı karşıya kalmasını son anda Melih araya girerek önledi.

Dk 10′ Ethem Özden’in ortasında iyi yükselen Kıvanç’ın kafa vuruşunu çizgi üzerinden Samet Aydın çevirdi. Dönen topa bir kafa vuruşu daha yapan Kıvanç’ın hamlesini kaleci Mustafa kurtardı.

Dk 20′ Raif Gündoğdu’nun ortasına iyi yükselen Murat Yetim Hellaç’ın kafa vuruşunda top uzak direkte filelerle buluştu. 0-1

Dk 21′ Ethem Özden’in yaklaşık 25 metreden şutunda kaleci Mustafa iki hamlede kontrol etti.

Dk 22′ Ethem’in ortasında topa hamlede bulunan Fatih Yiğen topa dokunamadı. Top filelerle buluştu ama hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Dk 30′ Cihat Kahraman’ın nefis ara pasında topla buluşan Kıvanç’ın vuruşu üstten auta gitti.

Dk 49′ Sol kanattan hızla atağa çıkan Gökhan Özkan’ın vuruşunda kaleci Mehmet, yüzde yüzlük pozisyonda başarılıydı.

Dk 54′ Mustafa Altun’un nefis pasında topa iyi yükselen Kıvanç’ın kafa vuruşu kalecide kaldı.

Dk 85′ Gökhan Erdöl, Fatih’i çalımlayarak kaleci Mehmet’le karşı karşıya kaldı. Kaleci Mehmet’i de çalımlayan Gökhan’ın vuruşunu çizgi üzerinden Sedat Yahşi çıkardı.

Dk 86′ Sedat’ın ortasında topa iyi yükselen Onur Deniz Kurt’un kafa vuruşunda kaleci Mustafa başarılıydı.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Alınan Diğer Sonuçlar Şöyle

Tekirdağspor : 3 – Tire 1922 : 0

Düzcespor : 2 – Arsinspor : 2

Gölbaşıspor : 1 – Maltepespor : 3

Zonguldak Kömürspor : 4 – Altay : 2

Kozan Belediyespor : 1 – Yeşil Bursa : 1

Erzin Belediyespor : 2 – Silivrispor : 0

Kırıkhanspor : 0 – B.B. Erzurumspor : 1

Cizrespor : 1 – Turgutluspor : 2