Kızılcabölükspor : 0 – Niğde Belediyespor : 2

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor’umuz, Antalya kampı programı doğrultusunda ikinci hazırlık müsabakasında Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Niğde Belediyespor ile karşılaştı ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Mekik maça Mehmet Doğan, Murat Kan, Kerim Bölük, Süleyman Olgun, Özkan Taştemur, Fatih Yiğen, Burak Yılmaz, Emre Fırtına, Kıvanç Salihoğlu, Emircan Sayar ve Hakan Akman 11’i ile çıktı.

DSC_5399

İlk yarıda takımımız oyun üstünlüğünü eline aldı ve Niğde Belediyespor ceza sahasına üst üste akınlar geliştirdi. Kıvanç, Hakan ve Emircan’la pozisyonlar bulan Mekik, son vuruşlarda etkisiz kaldı ve devre 0-0 sona erdi.

DSC_5444 DSC_5477

İkinci yarıya her iki takımda hızlı başladı. Birçok gol pozisyonu yaşanan devrede rakibimiz Sami ve Semih’in ayağından bulduğu gollerle skoru 2-0’a getirdi. Sedat Yahşi’nin bir şutu direkten dönerken, kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Niğde Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

DSC_5416 DSC_5491

Teknik Direktör Hasan Şermet her iki takımda farklı 11’ler sahaya sürerek tüm oyunculara forma şandı verdi.

Kasığındaki sakatlığı süren Mustafa Altun bu karşılaşmada da forma giyemezken, düz koşu yaptı.

Niğde Belediyespor müsabakasını Futbol Şube Sorumlumuz Halil Tun, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Antalya’da ikamet eden Kızılcabölük’lü hemşehrilerimiz de yakından takip etti.

DSC_5455 DSC_5456 DSC_5509