Hasan Şermet : Puan Kaybı Yaşamak İstemiyoruz

Kızılcabölükspor Teknik Direktör’ümüz Hasan Şermet, Pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Erzin Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erzin Belediyespor’un iyi bir takım olduğunu belirten Hasan Şermet,’ Onlarda biz gibi devre arasında kadrolarını koruyarak, eksik noktalarına bir iki takviye yaptılar. Hazır bir takım. İlk maçta seyir zevki yüksek, kaliteli bir karşılaşma olmuştu. Biz kendi sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Hafta başından bu yana hastalıklar ve sakatlıklardan dolayı tam kadro çalışamadık. Bu durum planlarımızı biraz bozmuş durumda. Ama biz tüm bu olumsuzluklara rağmen sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz herzamanki gibi galibiyet.’ diye konuştu.

Taraftarlarada seslenen Teknik Direktör Hasan Şermet,’ Taraftarlarımız bizi hiçbir maçta yanlız bırakmıyor. Erzin maçında da tribünlerin dolacağına inanıyorum. Pazar günü de hava durumu da elverişli. 18 derece bir sıcaklık olacak. Tüm Denizli halkını, çevre ilçelerden ve mahallelerden spor severleride maçımıza bekliyoruz.’ diye konuştu.

DSC_7229