Mekik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı Ziyaret Etti

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanımız Osman Duran, Yönetim kurulu üyelerimiz ve futbol takımımız Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ettiler.

Kızılcabölükspor Kulübü Başkanımız Osman Duran, ziyarette yaptığı konuşmada, takımın her geçen gün iyiye gittiğini ve daha iyi yerlere geleceklerini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bir süre önce yapımını tamamladığı ve kendi evlerinde oynamalarına imkan sağlayan Kızılcabölük Spor Tesisi’nin çok güzel olduğunu, stadın her maçta hınca hınç dolu olduğunu ve yoğun ilgi nedeniyle tribünlerin yetersiz kaldığını vurgulayan Kulüp Başkanımız Duran, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, Kızılcabölükspor’un kendi yağıyla kavrulup, buralara kadar geldiğini belirterek, “Ben başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Daha önce statla ilgili söz vermiştik ve hizmete sunduğumuz tesisimizde oynanan ilk karşılaşmaya da geldik. Ben şunu görüyorum; o stat size uğurlu geldi. Stadın hizmete girmesinin ardından hep ileri doğru gittiniz” dedi.

DSC_8339

Kızılcabölükspor Kulübü’nün gayreti ve Kızılcabölük’lülerin takıma sahip çıkması ile ekibin daha iyi yerlere geldiğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Her hafta sonu Kızılcabölükspor’u takip ediyoruz. Gönlümüz sizinle beraber. Denizli’deki tüm başarılardan gurur duyuyorum. Biz her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Zolan’a 20 numaralı forma Konuşmaların ardından Kızılcabölükspor Kulübü Başkanımız Osman Duran, üzerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın isminin yazılı olduğu 20 numaralı Kızılcabölükspor forması ve atkısını Başkan Zolan’a hediye etti. Başkan Zolan’a yöreye özgü kaşık helvası ikram edildi.

DSC_8327

DSC_8334

DSC_8303