Hasan Şermet : Galibiyet Serisi Yakalamak İstiyoruz

Kızılcabölükspor teknik direktörümüz Hasan Şermet, pazar günü deplasmanda oynanacak Van Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Van Büyükşehir Belediyespor maçına odaklandıklarını ve tüm konsantrasyonlarının bu karşılaşmada olduğunu belirten Hasan Şermet,’ Erzin galibiyetinin ardından çocuklar üzerlerindeki kazanamama stresi attılar. Moral ve motivasyonumuz da bu sebeple üst seviyedeydi. Tüm plan programımızı galibiyet üzerine yaptık. Van maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma. Hedeflerimize ilerlemek adına oradan kayıpsız dönmeliyiz. 3 puanla döndüğümüz takdirde galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyorum. Sezon başından bu yana 3 maç üst üste kazanamadık. Play-off hedefi doğrultusunda bunu başarmamız gerekiyor. Rakip takım içinde önemli bir karşılaşma olacak. Onlarında hedefleri var. O yüzden kaliteli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Müsabakanın seyircisiz olacak olması da bizim için bir avantaj.’ diye konuştu.

Bu sezon başından beri sakatlıklardan çok çektiklerini belirten Hasan Şermet,’ Hastalıklar, sakatlıklar, cezalılar derken bir türlü istikrarlı bir kadroyla sahaya çıkamadık. Biz hiçbir dönemde bu şekilde sıkıntılar yaşamamıştık. Bu sene bir kısmetsizliğimiz var. Başkanımız Osman Duran dahi küçük bir kazada sakatlandı. Bunlar tabi ki ister istemez bizleri etkiliyor. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkıyoruz her oyuncumuza güveniyoruz ama kafamızdaki planı, strateji tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. İnşallah daha fazla bu sıkıntıları yaşamayız.’ dedi.