Mekik, Kozan Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta sezonun son maçında 29 Nisan cumartesi günü Kızılcabölük Stadı’nda Kozan Belediyespor’u konuk edecek Kızılcabölükspor’umuz, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Hasan Şermet ve yardımcıları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2’nin ardından çift kale maçla tamamlandı. Çift kale maçta Mustafa Altun, Adem Ercan ve Hüseyin İriç dikkat çeken isimler olurken kalecilerimiz Mertcan Dadan ve Ataberk Gürgen’de yaptıkları kurtarışlar ile teknik heyetin beğenisini kazandılar. Antrenmana sakatlıkları süren Fevzi Can Bozkuş ve Özer Ercili katılmadı.

İlimizdeki amatör kulüplerin antrenörlerinin gönderdiği oyuncular ve altyapımızdaki genç ve yetenekli oyuncularda antrenmanda yer alarak denenmeye devam ettiler.

Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerimiz ile kulüp menajerimiz Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti.