Mekik’te Osman Duran Yeniden Başkan

Kızılcabölükspor’umuzun bugün gerçekleşen seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkanımız Osman Duran oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Kızılcabölük Nikah Salonunda saat 11:00’de başlayan olağan genel kurula tek aday olarak giren Kulüp Başkanımız Osman Duran ve Yönetim Kurulu, kongre üyelerinin tamamının oyunu alarak devam dediler.

Kızılcabölükspor’umuzda yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

Onursal Başkan ; Osman Aydınlı

Kulüp Başkanı ; Osman Duran

Yönetim Kurulu Üyeleri ; Ergün Gürel, Kamil Sayın, Halil Tun, Ahmet İlem, Levent Çaputçu, Rasim Ergil, Serkan Dayıoğlu, Selahattin Yılmazlı, Mustafa Aydınlı, Abdülkadir Sarısakal, Halil Yağlıca, Muhammed Erdoğan, Bekir Aykutlu, Ramazan Yılmazlı, Bilal Coşkun Dobulga, Caner Çınar, Ramazan Usta, Murat Fuat Ürek, İsmet Gönültaş, Ekrem Ateş, İsmail Ök, Cihan Sayın

Denetleme Kurulu Üyeleri ; Sefa Ağaç, Ramazan Ergil, Orhan Cennetoğlu, Nail Karaisli

Olağan kongre divan heyetinin belirlenmesi ile başlarken, Divan başkanı Ertan Gürgün ve divan heyeti Musa Varlıoğlu ve Cihan Sayın’dan oluştu. Divan başkanımız Ertan Gürgün Kızılcabölükspor’un büyük işler başardığını belirtirken,’ Kızılcabölük ismini tüm Türkiye’ye duyuran bir takımımız var. Fair-play çerçevesinde, misafirperver bir şekilde gelen tüm rakip taraftarları en iyi şekilde ağırlıyoruz. İnşallah bundan sonra da bu centilmenlik devam eder. Başkana ve yönetim kuruluna, onursal başkanımız Osman Aydınlı’ya, aramızdan ayrılan merhum Abdullah Naza’ya çok teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.

Yönetim ve denetleme kurulu raporları için söz alan Basın sözcümüz Ahmet İlem amaçlarının spora ve Kızılcabölük’e hizmet olduğunu belirtirken,’ Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar özverili, planlı ve sistemli bir çalışma programıyla ilerledik. 3.ligde olduğumuz süre içerisinde ligde kalıcı olmak ve her türlü ligde ses getirecek bir takım olmaya çalıştık. Takımımız herkesin saygı duyduğu bir takım olmuştur. Bu sezon  hedefimiz play-off oynamak ve Türkiye Kupası’nda gruplara kalmaktı. Kupada Trabzonspor ve Konyaspor gibi süper lig takımlarıyla karşılaştık. Kızılcabölük’ümüzün adını tüm Türkiye’ye yeniden duyurmuş olduk. Bu başarıyı yakalarken de yoğun maç fikstürü dolayısıyla ligdeki hedefimizden uzaklaştık. Ligdeki hedefimizi başarma adına gerekli çalışmaların önümüzdeki sezonda yapılacağını beyan ederiz. Bu sezon ayrıca 7 ek branşta daha faaliyetimizi arttırdık. Voleybol, Hentbol, Masa tenisi, Karate, Teakwando, kayak ve atletizmde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Altyapıdaki yetenekli oyuncularımızı da A takımımızla antrenmalara çıkararak gelişimleri sağlamaya çalışıyoruz. Buradan bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Onursal Başkanımız Osman Aydın’lı, tüm sponsporlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.’diye konuştu.

Yeni yönetim ve yeni denetleme kurulu üyelerinin seçilmelerinin ardından tüm kongre üyelerinin oylarını alan Osman Duran yeniden başkanlığa seçildi.

Tüm kongre üyelerine teşekkür eden Kulüp Başkanımız Osman Duran,’ Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan sonrada tabi ki hedefsiz kalmayacağız. Şampiyonluk hedefine yürüme yolunda maçlarımızı önümüzdeki sezon Denizli’de oynamak istiyoruz. Bunun için bizleri her zaman yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’dan desteklerini bekliyoruz. Hedefimiz daha üst liglerde yer alan bir Kızılcabölükspor yaratmak.’ diye konuştu.

Artık kendisini Kızılcabölük’lü hissettiğini belirten futbol Şube Sorumlumuz Halil Tun,’ Başarı varsa hep beraber bir başarı var. Başarısızlık varsa da hep beraber bir başarısızlık var. Yönetim, teknik heyet, takım, taraftar biz bir bütünüz.  Kızılcabölükspor’un tesisinin burada olmasını, oyuncuların burada kalmasını, maçlarımızı burada oynamayı bizlerde çok istiyoruz. Burada oynadığımız maçların coşkusu daha bir farklı oluyor. Ama sahanın küçük olması ve burada tesisimizin olmaması bizleri zorluyor. Sezon başında antrenman sahası bulmakta zorlanıyoruz. Sporcu transferi yaparken suni çim faktörü sebebiyle istediğimiz oyuncularla anlaşmakta zorlanıyoruz. Tabi bu sezon play-off’a kalamamamızı sadece saha küçüklüğüne bağlamıyoruz ama bi hedef koyacaksak ona göre transferler yapmamız, saha şartlarına göre transferler yapmamız gerekiyor. İnşallah Kızılcabölük’e bir tesis yapılır, saha koşulları oluşur takımımızda sürekli burada olur. Daha fazla bütünleşiriz. İnşallah hep beraber hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız.’diye konuştu.

Dilek ve temennilerde bulunan Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli’de Kızılcabölükspor’un Kızılcabölük adını tüm Türkiye’ye duyurduğunu belirtirken,’ İnşallah takımımızı daha iyi yerlerde görürüz. Kızılcabölük birlik ve beraberlikle her türlü başarıyı yakalayacak güçtedir. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Kızılcabölük 12 ay sosyal faaliyetleriyle önde olan memleketimiz. Yakında yürüyüşümüz ve festivalimiz var. Tüm hemşehrilerimizi de buradan tekrar davet ediyorum.’ dedi.

Kongrenin ardından Kulüp Başkanımız Osman Duran ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile hemşehrilerimiz Kızılcabölük Stadı’nda hatıra fotoğrafı çektirdiler.