Yönetim Kurulu Üyelerimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı Ziyaret Ettiler

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerimiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’ı makamında ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette yine bir sezonu daha başarıyla tamamladıklarını belirten kulüp başkanımız Osman Duran,’ Profesyonel ligde 4.yılımızı tamamladık. Bu sezon grupta 14 il, 4 ilçe takımı ile mücadele ettik. İl takımlarıyla mücadele etmek kolay olmuyor. İşimizin zor olacağını biliyorduk. O yüzden hep tedbirli olarak yolumuza devam ettik ve ligi 7.sırada tamamladık. Geride kalan sezonda da ayağımızı yorganımıza göre uzatarak yine borçsuz bir şekilde ligi tamamladık. Her zaman yanımızda olmanız, bizlere inanmanız bize güç veriyor. Yönetim kurulu üyelerim adına destekleriniz için teşekkür ederim. Önümüzdeki sezon hedefimiz Kızılcabölükspor’u 2.lige çıkarmak. Bunun için yine sizin desteğinize çok ihtiyacımız olacak. El birliği ile takımımızı 2.lige yükseltelim. Şampiyonluk kupasını size getirmek istiyoruz.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor’u yakından takip ettiğini ve gurur duyduklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan da,’ Çok güzel işler yapıyorsunuz. Başta başkan Osman Duran, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarları tebrik ediyorum. Her sezon borçsuz bir şekilde ilerlemeniz de çok önemli. Takımı bu kadar sahiplenmeniz çok güzel. Bu sezon kupada gruplara kalarak Trabzonspor gibi büyük bir takımı Denizli’ye getirdiniz. Artık imrenilen, takip edilen bir takım oldu Kızılcabölükspor. Bu birlik ve beraberlikle 2.lige yükseleceğinize şüphe yok. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Bundan sonra da böyle olacak ve desteklerimiz devam edecek. Üzerimize düşeni yapacağız.’ dedi.