Kulüp Başkanımız Osman Duran Değerli İş Adamımız Ömer Dobulga’nın Yemeğine Katıldı

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanımız Osman Duran’ın dayısı değerli iş adamı hemşehrimiz Ömer Dobulga’nın 23.Geleneksel Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil Ve Moda festivali öncesi yemek davetine Başkanımız Osman Duran’da katıldı.

Değerli iş adamımız Ömer Dobulga’nın Kızılcabölük’teki bağ evinde gerçekleşen yemek davetine önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekili Sayın Sema Ramazanoğlu, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Karakaya, Kızılcabölük Muhtarı Enver Tepeeri ve davetliler katıldı.

Kızılcabölükspor’u yakından takip ettiğini belirten önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekili Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu,’ Kızılcabölükspor bir mahalle takımı olmasına rağmen profesyonel ligde başarıyla mücadele ederek Denizli’yi en iyi şekilde temsil ediyor. Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerine büyük özverileri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon bir üst lige daha çıkarak başarılarını devam ettirirler. Bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Kızılcabölük Stadı’nda protokol tribünü yapımı için yakından ilgileneceğim. En kısa zamanda protokol tribününü de Kızılcabölük stadyumuna kazandıracağız.’ diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekili Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu’na çok teşekkür eden Kulüp Başkanımız Osman Duran,’ Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım elimizden geleni yaparak Kızılcabölükspor isminin daha fazla kitlelere ulaşması adına gerekli özverili çalışmayı yapıyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatarak borçsuz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Sayın Bakanımızın destekleri bizler için çok önemli. İnşallah büyük desteklerle 2.lige yükselmek istiyoruz. Kızılcabölük Denizli’nin takımıdır. Kızılcabölük Stadı’nın protokol tribünü yapımı için Sayın Bakanımızın özel olarak ilgilenmesi bizleri çok memnun etti. İnşallah stadımızın bu ihtiyacı en kısa zamanda giderilir.’ dedi.