Kızılcabölükspor : 2 – Karaköprü Belediyespor : 0

TFF 3.Lig 3.Grup 10.hafta müsabakasında Kızılcabölük Stadı’na Karaköprü Belediyespor’u konuk eden Kızılcabölükspor’umuz, her iki yarıda da bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Gollerimiz Ali Helvacı ve Kaan Dorak’tan geldi.

Hakemler : Burak Özcan, Özgür Fatih Kalaycı, Hüseyin Otyakmaz, Hakan Aktaş

Kızılcabölükspor : Bahadır Kaya, Sedat Yahşi, Ramazan Erarslan, Kaan Dorak, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Taygun Vurgun, Fatih Küçük, Ali Helvacı (89′ Burak Gökbel), Mustafa Altun (62′ İlyas Ural), Gökhan Özer, Samet Dağlı (76′ Melih Vardar)

Yedekler : Mertcan Dadan, Fevzican Bozkuş, Ümit Hatipoğlu, Serkan Özen

Teknik Direktör : Hasan Şermet

Karaköprü Belediyespor : Fehmi Karakeçeli, Mehmet Emin Aba (83′ Mehmet Eksik), Gökhan Şahin, Berkay Polat (67′ Alican Tez), Mehmet Sayan, Ahmet Buğrahan Tuncay, Ömer Faruk Emeç, Bilal Şeflek (46′ Güven Gürsoy), Alper Hamdi Bayraktar, Fırat Man, Fatih Sandallı

Yedekler : Ebubekir Elihoş, Bekir Can Kara, Muhammet Can Öztürk, Vedat Yeşilkaya

Teknik Direktör : Bülent Topuzoğlu

Goller : 33′ Ali Helvacı,’ 69′ Kaan Dorak (Kızılcabölükspor)

Sarı Kartlar : 11′ Ramazan Erarslan (Kızılcabölükspor) – 50′ Ömer Faruk Elmeç, 57′ Mehmet Sayan, 68′ Mehmet Emin Aba (Karaköprü Belediyespor)

Stad : Kızılcabölük Stadı

Maça istediği gibi başlayamayan Kızılcabölükspor’umuz 25 dakikalık süreçte çok pas hatası yaparken, hücumda çoğalmakta zorlandı. Ali’nin muhteşem golüyle öne geçen takımımız, kalan dakikalarda oyunun hakimiydi. Devreye kadar topla daha fazla oynayan Mekik, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Mekik, akın akın rakip kaleye yüklendi. Birçok pozisyon fırsatı yakalayan takımımız Kaan’ın golü ile farkı ikiye çıkardı. Son dakikaya kadar topla daha fazla oynayan, maçın hakimi olan Kızılcabölükspor’umuz, rakibine pozisyon şans vermedi ve müsabaka 2-0 sona erdi.

2-0’lık Karaköprü Belediyespor galibiyeti ile puanını 21’e yükselten Kızılcabölükspor’umuz, TFF 3.Lig 3.Grup’ta 10.haftayı 2.sırada tamamladı ve lider Utaş Uşakspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

Maçın ardından oyuncularımız ve taraftarlarımız galibiyeti doyasıya kutlarken, Kızılcabölük Stadı’nda oynanan karşılaşmayı soğuk ve yağışlı havaya rağmen yaklaşık 750 kişi takip etti.

Kızılcabölük Stadı’nda oynanan Karaköprü Belediyespor maçında Tavas Kaymakamımız Sayın Recep Öztürk ve Kızılcabölükspor Onursal Başkanımız Sayın Osman Aydınlı’da takımımızı yalnız bırakmadı.

Maçtan Dakikalar ; 

Dk 4′ Ceza sahası dışından Ahmet Buğrahan’ın şutunda meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanının dışına gitti.

Dk 14′ Mustafa’nın ceza sahası dışından çok sert vuruşunda kaleci Fehmi topu iki hamlede kontrol etti.

Dk 14′ Tayfun Sabri’nin kısa düşen pasında araya giren Bilal kaleci Bahadır’la karşı karşıya kaldı. Aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Dk 25′ Ali’nin pasıyla sağdan bindiren Samet ceza sahasına girdi. Girer girmez sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Dk 33′ Tayfun Sabri’nin pasıyla sağdan bindirerek topla buluşan Ali rakibini ekarte etti ve sol ayağıyla çok sert vurdu. Meşin yuvarlak direğe çarparak filelerle buluştu. 1-0

Dk 39′ Sol kanattan bindiren Tayfun Sabri müsait pozisyondaki Samet’i düşündü. Samet rakibini ekarte etti ve Mehmet’in müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi devam dedi.

Dk 43′ Sağ kanattan bindiren Ali müsait pozisyondaki Mustafa’yı düşündü. Mustafa ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu ve kaleci Fehmi topu iki hamlede kontrol etti.

Dk 57′ Mustafa’nın sağ kanattan arka direğe ortasında bomboş pozisyonda Kaan’ın kafa vuruşu az farkla auta gitti.

Dk 66′ Ceza sahası içinde yaşanan karambolde penaltı noktası üzerinde topla buluşan Samet’in sert şutunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

Dk 69′ Sol kanattan Fatih’in ortasında ceza sahası içinde topa dokunan Kaan’ın vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0

Dk 84′ Taygun’un yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşunu kaleci Fehmi müthiş bir refleksle çataldan kornere çeldi.

Dk 85′ Melih’le verkaça giren Fatih ceza sahası içine girer girmez çok sert vurdu. Kaleci Fehmi iki hamlede topu kontrol etti.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 1 Maç Eksiği İle 10.Hafta Maç Sonuçları