Tarsus İdmanyurdu Deplasman Masrafları Kamil Allın, Tuncay Çintan ve Osman Macit’ten

Kızılcabölükspor’umuzun 19 Kasım pazar günü TFF 3.Lig 3.Grup 13.hafta müsabakasında konuk olacağı Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının deplasman masraflarını 3 kıymetli hemşehrimiz karşılayacak.

Birlik ve beraberliği ile her zaman ön plana çıkan Kızılcabölük’te kıymetli hemşehrilerimiz Başarı İnşaat sahibi Kamil Allın, Çintanlar Tekstil sahibi Tuncay Çintan ve ortakları ile Şef Hafriyat sahibi Osman Macit, büyük bir özveride bulunarak Tarsus İdmanyurdu maçının deplasman masraflarını karşılamak istediklerini belirttiler. 19 Kasım pazar günü deplasmanda oynanacak Tarsus İdmanyurdu müsabakasının deplasman masraflarını 3 kıymetli hemşehrimiz karşılayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanımız Osman Duran,’ 3 kıymetli hemşehrimizin bu jesti bizleri çok mutlu etti. Şampiyonluğa giden bu yolda Tarsus İdmanyurdu maçının deplasman masraflarını karşılayarak takımımıza katkıda bulunmak istediklerini belirttiler. Başarı İnşaat sahibi Kamil Allın’a, Çintanlar Tekstil sahibi Tuncay Çintan ve ortaklarına ve Şef Hafriyat sahibi Osman Macit’e şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışı diğer iş adamlarımızdan da bekliyorum. Hedefe ulaşacağımız bu yolda sizlerin destekleri bizler için çok önemli. Kızılcabölükspor’umuz yıllardır borçsuz bir şekilde yoluna devam ediyor ama işin perde arkası bizler için kolay olmuyor. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz büyük maddi fedakarlıklar yaparak kulübümüzü bu noktalara getirdik. Herkesin şunu iyi bilmesini istiyorum. Burada her kuruş futbola harcanmaktadır.’ diye konuştu.