Bu Bayramda da Kurban Derileri Kızılcabölükspor’umuza !

Her sezon kısıtlı imkanlara rağmen şampiyonluk mücadelesi veren ve ilimizi TFF 3.Lig’de en iyi şekilde temsil eden Kızılcabölükspor’umuza küçük de olsa katkıda bulunmak isteyenler için, bu Kurban Bayramı’nda da kurban derilerini kulübümüz için topluyoruz.

21 Ağustos salı günü başlayacak ve 4 gün sürecek Kurban Bayramı’nda Kızılcabölükspor’umuza küçük de olsa katkıda bulunmak isteyenler, kurban derilerini Kızılcabölük çarşı meydanındaki Cenkar Market’in üstündeki boş araziye bırakabilirler.

‘Haydi Sende Kızılcabölük Markasını Tüm Türkiye’ye Duyuran Kızılcabölükspor’umuza Destek Ol.’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanımız Osman Duran,’ Maddi imkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen her yıl başarıyla mücadele eden bir Kızılcabölükspor yarattık. Kulübümüze kendi işimizden ve ailemizden daha fazla zaman ayırarak, Kızılcabölük ismini tüm Türkiye’ye duyurduk ve duyurmaya devam ediyoruz. Bizim için kulübümüze yapılacak her yardım çok önemli. O yüzden geçen yıllarda olduğu gibi bu senede kurban derilerini Kızılcabölükspor’umuz için toplayacağız. Bayramın 1.günü hemşehrilerimizin kurban derilerini çarşı meydanında Cenkar Market’in üzerindeki boş araziye bırakmalarını rica ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin gerekli hassasiyeti göstereceklerine inancım tam.’ diye konuştu.