Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İstanbul’daki Kızılcabölük’lü İş Adamlarını Ziyaret Ettiler

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerimiz, İstanbul’da ikamet eden Kızılcabölük’lü iş adamlarını ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kulüp Başkanımız Osman Duran, yönetim kurulu üyelerimiz Halil Yağlıca, Ergün Gürel, Kamil Sayın, İsmet Gönültaş, Serkan Dayıoğlu ve kıymetli hemşehrimiz Ertan Gürgün’de hazır bulunurken, kıymetli iş adamlarımız Ahmet Faik Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ramazan Ahmet Paralı, Emre Paralı ve Ahmet Galip Paralı yönetim kurulu üyelerimizi misafir ettiler. Kulüp Başkanımız Osman Duran, değerli iş adamlarımıza üstünde isimleri yazılı olan Kızılcabölükspor forması ve atkı hediye etti.

Kulüp Başkanımız Osman Duran kıymetli iş adamlarımıza takımımızın geçmiş dönemlerdeki başarıları, kulübümüz hakkında ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgiler verirken, iş adamlarımızda Kızılcabölükspor’u yakından takip ettiklerini ve memleketlerinin takımıyla her zaman gurur duyduklarını belirtirken, yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ederek, başarılar dilediler.