Adıyaman 1954 Spor : 1 – Kızılcabölükspor : 1

TFF 3.Lig 2.Grup 21.hafta müsabakasında Adıyaman Atatürk Stadı’nda Adıyaman 1954 Spor’a konuk olan Kızılcabölükspor’umuz, öne geçtiği karşılaşmada son dakika golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Golümüz 18.dakikada Ersin Aslantoğ’dan gelirken, rakip takımın golünü 90+4.dakikada penaltıdan İsmail Bulut kaydetti. Her iki takımında birer şutu direkten döndü.

Stad : Adıyaman Atatürk Stadı

Hakemler : Sercan Murat Gündüzler, Tuncay Çalıkoğlu, Alican Uz

Adıyaman 1954 Spor : Lokman Atakol, Mehmet Ali Yakışık, Hakan Doğru, Önder Akdağ (70′ Emre Adiloğlu), Eşref Koçak, Emre Keskin, Bahtiyar Dolma, Semih Oğuz, Furkan Sakı, Ahmet Buğrahan Tuncay (85′ Çetin Özer), Baran Basut (55′ İsmail Bulut)

Yedekler : Abdullah Nanim, Emre İnamoğlu, Batuhan Karagöz, Osman Yıldırgan

Teknik Direktör : Zeki Yılmaz

Kızılcabölükspor : İsmail Şahmalı, Emre Sağlık, Kadir Kurt, İlyas Ural, Ramazan Özkan, Ersin Aslantoğ, Taygun Vurgun, Mustafa Altun (82′ Emrecan Afacanoğlu), Gökhan Özer (87′ Ali Helvacı), Samet Dağlı, Oğuzhan Türkmen (68′ Ramazan Tarık Ergut)

Yedekler : Amaç Ulaş Bayram, Sedat Yahşi, Cihat Kahraman, Serkan Özen

Teknik Direktör : Ali Yalçın

Goller : 18′ Ersin Aslantoğ (Kızılcabölükspor) – 90+4′ İsmail Bulut (P) (Adıyaman 1954 Spor)

Sarı Kartlar : 17′ Emre Sağlık, 61′ Ramazan Özkan, 84′ İsmail Şahmalı (Kızılcabölükspor) – 25′ Semih Oğuz, 55′ Emre Keskin, 61′ İsmail Bulut, 62′ Mehmet Ali Yakışık (Adıyaman 1954 Spor)

Her iki takımda maça kontrollü başlarken Kızılcabölükspor’umuz topla daha fazla oynayan taraftı ve rakip kaleye yüklendi. Ersin’in klas golü ile öne geçen takımımız final paslarında ve son vuruşlarda başarılı olamayınca farkı arttırma şansını yakalayamadı. Bu devrede Oğuzhan’ın kafa vuruşu direkten dönerken, ilk yarı takımımızın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda rakip takım topla daha fazla oynayan taraftı. 3.bölgede pas yapamayan takımımız istediği futbolu ortaya koyamadı. Bu devrede rakip takımın bir şutu direkten dönerken, son dakikalarda ceza sahası içinde yaşanan karambolde Adıyaman 1954 Spor’un penaltı golü geldi ve müsabaka 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

1-1’lik Adıyaman 1954 Spor beraberliği ile puanını 32’ye yükselten Kızılcabölükspor’umuz, TFF 3.Lig 2.Grup’ta 21.haftayı 6.sırada tamamladı.

Bu sezon ligde ilk ve son deplasman galibiyetini 21 Ekim 2018’de Kemerspor 2003 karşılaşmasında elde eden Kızılcabölükspor’umuz, deplasmanlardaki 6 haftalık galibiyet özlemini devam ettirdi.

Karşılaşmanın 90+4.dakikasında ceza sahası içinde yaşanan karambolde rakip takım oyuncusu ile kafa kafaya çarpışan oyuncumuz Kadir Kurt’un dili boğazına kaçtı ve kısa süreli baygınlık geçirdi. Ambulansa alınarak tedavi altına alınan genç stoper oyuna devam edemedi.

Maçtan Dakikalar;

Dk 18′ Sağ kanattan bindiren Mustafa’nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Ersin’in yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1

Dk 32′ Sol kanattan bindiren Samet çizgiye kadar indi ve arka direkteki Oğuzhan’ı düşündü. Arka direkte bomboş pozisyondaki Oğuzhan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanının dışına gitti.

Dk 37′ Furkan’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen Mehmet’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

Dk 66′ Oğuzhan’ın pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Samet’in sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Dk 80′ Eşref’in yaklaşık 35 metreden çok sert vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.

Dk 90+4′ Ceza sahası içinde Emrecan’ın müdahalesi ile Çetin yerde kaldı ve maçın hakemi Sercan Murat Gündüzler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İsmail’in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-1

TFF 3.Lig 2.Grup 21.Hafta Maç Sonuçları