Osman Duran : Yeni Sezon Camiamıza Hayırlı Olsun

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanımız Osman Duran 2019/2020 sezonun ilk karşılaşması olan Düzcespor müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonda tüm spor camiasına başarılar dileyen Başkan Osman Duran,’ Sezon başında Serkan Görgeç hocam ve ekibi ile anlaşarak yeni sezon planlamasını yaptık. Geçtiğimiz sezondaki takımdan birçok oyuncuyu üst liglere kazandırdık. O yüzden takımda oyuncu sirkülasyonu oldu. Maddi olarak imkanlarımız bu sezon daha da düştü. Bütçemiz doğrultusunda yeni bir takım kurduk. Tecrübeli oyuncularımızın yanına genç oyuncularla takviye yaptık. Bu sezon daha da genç bir takım izlettireceğiz. Oyuncularımızda kısa sürede uyum sürecini atlattı. Hazırlık sürecimiz çok verimli geçti. 2019/2020 sezonunda bütün takımlara başarılar diliyorum. İlk maçımızı 1 Eylül pazar günü deplasmanda Düzcespor ile oynayacağız. Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Takımımıza güveniyorum.’ diye konuştu.

Yeni sezonda Kızılcabölükspor’a sponsor olan iş adamlarımıza teşekkür eden Osman Duran,’ İş adamlarımız bu sezonda da önceki yıllarda olduğu gibi desteklerini bizden esirgemediler. Her birine ayrı ayır teşekkür ediyorum. Burada alınan her kuruş futbola harcanmaktadır. Gönülleri rahat olsun. Ama şunu da belirtmek gerekir. Maliyetlerin artması bizleri çok zorluyor. En düşük bütçelerle bu işi yapmaya çalışıyoruz. Ben tüm iş adamlarımızın Kızılcabölükspor’a desteklerini bekliyorum. Ulaşamadığımız hemşehrilerimiz de olabiliyor. Herkes elini taşın altına sokarsa bu ismin yaşaması herkese fayda sağlayacaktır. Biz Kızılcabölük’üz, birlik ve beraberliği ile herkese örnek olmuş bir toplumuz.’ diye konuştu.